RSS
Container Icon

:.saketttt:.

Salam...

semalam pegi follow up ngan doctor.tanya doctor pasal result blood test aritu.doctor ckp everything is ok except antibody for Hepatitis B takde.so doctor cadangkan amk utk kuatkan antibody.

but doctor said i have to paid myself since vaccination is not covered under my insurance. but i said as i remembered, last 2 years i ada amik rubella vaccination ok je.dr replied ok i'll ask nurse to check it for u.if covered do u want it?aku apa lg.ok blh.

so as per expected covered under my insurance.nurse inject kt tangan belah kanan.agak sakit la masa ubat tu masuk.semalam tido mmg mengiring belah kiri and tido pun tak bape lena sebab tak selesa.

pagi ni tangan sakit sebab bengkak.nak drive kete ok lg sebab tangan kiri ada.lgpun stereng tu bkn tinggi sangat.g keje pun pakai blouse butang depan sebab tangan takleh nak angkat tinggi.paling hazab td masa nk masuk main entrance office.

skrg ni nk masuk main entrance kn tag ID baru la palang tu angkat.xcam dulu guard yg tlg tekan butang naikkan palang.masa nak tag ID tu kn angkat tangan tinggi sket.baru la ID tu reach reader dia.sengal rasa tangan.

ni pn nak buat keje pun susah.sebab tangan hanging kt atas meja.akan rasa sakit bila gerakkan tangan.rasa nak demam pn ada.cam baby je kn.asal kn inject je demam.haha manja betul..

tapi walaupun tangan sakit masih gigih mengupdate blog.tp nak bt keje tak larat.hahaha :P

wassalam...

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

2 comments:

Noli@Ibu Wafa said...

cian dier..byk2 rehat yer..nnt2 ilang la tuh..hehe

:.Yus.: said...

tu la.hrp2nya ilang la esk lusa.xselesa rasanya.dulu ms time inject rubella xdela smpi cmni skali.

adui...