RSS
Container Icon

:.working from home.:

salam...

cuba teka apa yang sedang saya lakukan skrg ini.ye saya sedang bekerja dari rumah.walaupun saya sudah berada di rumah tapi saya masih perlu menyiapkan kerja.wah skema betul ayat aku

percaya atau tidak mmg skrg ni aku tengah mengadap kerja ofis yg tak sempat siap kt ofis td.memula ingat nak balik lambat sket tp bila fikir2 balik baik buat kerja kat umah.sebab kt umah ada entertainment lain.sambil buat kerja boleh dengar lagu.barula syok nk buat kerja.pastu klu tetiba lapar blh g dapur amk apa2 yg ada utk dimakan.

lagipn kerja ni tak memerlukan aku tengok website apa2.aku cuma kena buat test case je utk report testing yg akan di execute minggu depan.kerja skrg ni cuma perlu buka word ngan excel je.

okla nak sambung buat keje sementara mata masih segar

sekian wassalam

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

2 comments:

wanz said...

Mantop yus..Chaiyok!! Skrg boleh rehat buat sementara wktu..smtra tgu ETL settle..:)

:.Yus.: said...

well biasa yus kn mmg mantop..hehe

xde rehatnya.tak pasal2 kena blaja ETL plak..adoyai..pening2

tp takpe i'll take it as challenge chaiyok!!