RSS
Container Icon

:.new.:

salam...
dh lama tak berupdate blog ni.pc sy rosak belum siap dibaiki lg..so saya kehilangan punca mengupdate blog.ni pn seb baik ada laptop adik hosmet sy..blhla saya meminjam sekejap..bila pc nk siap ni??rasa cam menunggu buah yg xjatuh pn ada..tp seb baik ada org tlg baiki dr xde lgsg..kan2..ish2 xbersyukur betul la


lately byk benda suka duka berlaku dalam hidup.yg suka alhamdulillah berlaku dengan baiknya..yg duka itu jadikan sebagai pengajaran.terimalh dengan hati terbuka.mungkin ada hikmah yg belum aku nampak.moga Allah memberi petunjuk padaku atas apa yg telah berlaku semenjak dua ni.
skrg ni aku diserap masuk dlm project telecomm di sentul..br balik dr project subang..belum sempat menarik nafas menghilangkan penat dh msk project baru..bukan mengeluh cm rasa cam krg berkenan.tp xpe i'll take it as challenge.mgkn bg sesetengah org aku ni bertuah br blk dr project dh msk yg lain compared to org lain yg menunggu dh lama tup2 aku plak yg terpilih.tp kalaula mereka tahu apa yg ada dlm hati ini..mgkn mereka akan berfikir 2 kali utk menuturkan ayat2 tersebut.tp alhamdulillah mgkn ini rezeki aku gamaknya.walaupn jauh terpaksa berulang alik ke sentul sendirian..dikelilingi oleh org2 india semuanya lelaki dr india..aku sorg je muslim tp aku terima dengan hati terbuka.mg ada hikmah atas apa yg berlaku cmnya aku je yg masih belum nmpk.
skrg ni tgh menyesuaikan diri dengan rutin harian yg baru.tp seb baikla pg kl ni xperlu keluar awal2 pg cm pg subang dl..klu 8 lbh br kuar umah..cm blk je la smpi agak lmbt sb jam teruk kt jalan tun razak.no choice terpaksa lalui sb xde laluan lain ke ptrjy yg aku tau.juga kn belajar saving..sorg2 ulang alik ikut MEX byk duit kuar..lunch pn on off..klu rajin bwk bekal dr umah..hhmmm..mg dipermudahkan segalanya bgku amin

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

6 comments:

Hafeeny said...

uih..sentul plak...ikut sungai besi la..lagi jimat kos..huhu..

M@YaZ said...

hum .. ikut sg besi jimat kos tol je kot .. silap2 jem lagi terus .. hehe .. baik naik train plak ..

seronok la .. still ada project .. tapi satyam kalau kasik allowance cam toll n mileage .. lagi best .. mesti tak kisah bawa kete .. ;)

:.Yus.: said...

ifah >tu la skrg ni kuar umah lmbt..8.30 br kuar umah.so pg2 ikut kl seremban ptg2 je la..klu rs larat tempuh jam ikut sg besi..klu x, ikut MEX la..depends on budget..huhu

aizat > tu la psl..kalau la dia bg mmg xksh..ni pn xtau la bape allowance yg dpt..ntah dpt ntah tidak..erm tu lg 1 masalah..

baanu said...

mmg rezeki Yus k..

juz keep moving forward Yus..

*blessingzz* *_*

en_me said...

xpe, nanti kita kuar makan makanns kat mcd bandar baru sentull volleee.. ekeke

:.Yus.: said...

baanu -> i always keep moving..hehe tq baanu :)

en_me ->blh tp xtakut ada org serang ke?hehe