RSS
Container Icon

:.bayar utang.:

salam...tgh bosan xtau nk wat pe..tetiba teringat tag dr k.fida ni belum dijawab...so layankan aje :)


Tajuknya 16 perkara rawak.

Syarat dan peraturan:


1. Apabila telah terpilih dengan malangnya, silalah menulis 16 perkara rawak sama ada tentang fakta, perangai tak senonoh, ataupun hala tuju hidup anda.

2. Silalah hasut 16 orang lain untuk melakukan perkara ini.

3. Sila tanda manusia yang telah menanda anda diperingkat awal.

4. Ketahuilah, jika anda terpilih ia adalah kerana anda juga manusia biasa yang perlukan perhatian dan kasih sayang yang secukupnya ketika bayi.

* * *Okey, let's begin* * *

1. anak sulung dr 6 adik badik..adik2 suka pau duit yus..klu blk kg mst miskin..huhu

2. kt ofis selalu kn kacau ngan jiran sebelah.sehari xkacau xsah..ish xleh tgk yus duk diam..jeles la tu..haha

3. suka masak n mencuba resepi2 baru..selalunya ujung mgu ms utk try resepi baru..juge suke bt cakes

4. ganas ms sekolah dl..selalu xikut rule sekolah..tergolong dlm geng2 bdk2 nakal..tp peliknya terpilih jadi pengawas..cne ntah blh terpilih..pelik2

5. selalu jogging @ main badminton ngan hosmet ujung mgu..amalkan kehidupan yg sihat..hehehe

6. walaupn dh 7 tahun berada dperantauan tp homesick ttp ada..serius plak tu..bl ntah nk ilang perangai yg satu nih..selalu nangis klu terigt kt mak ayah..mau blk kg jmp mak ayah!!!!

7. ada seorg shbt baik yg byk memberi dorongan bt diri ini..sentiasa ada disisi di saat yus perlukan dia..thanks dear ;)

8. seorg yg senyap..klu xkenal ramai kata yus sombong..tp klu dh kenal..bak kata hosmet yus 'nakal gak..seorg yg gila2'..erk seb baik xgila lg..huhu..minta jauh

9. suka gelak..suka bt lawak yg xdisangka...hanya org2 tertentu je yg tau part ni...hihihi

10. paling pantang org yg xtepati masa..blh bt yus marah dlm sekelip mata..

11. suka layan perasaan especially ms tgh not in a good mood..jgn kacau saya klu saya tgh bad mood..satg xpsl2 kamu kecik ati

12. suka sgt2 melancong..suka jln2 ke tempat org..so far dh byk negeri yg yus pegi..teringin nk g jauh2..nntla masanya ttp akan smpi..hohoho

13. suka beli brg tp xpenah guna..ie suka beli mknn tp xmkn..wan selalu bebel yus bab ni..tp xksh sbnya tau dia yg akan abhkan mknn tu.so xrugi la yus beli kan kan kan..hahaha

14. paling xsuke klu kt jln raya ada org bt jln tu mcm jln mak bapak dia je..drive slow kt lane kanan n nk msk simpang or apa2 xbg signal..igt org blh bc ke fikiran dia..

15. selalu fikir hal org lain sehingga kdg2 memakan diri sendiri..selalunya cmtu..sb nk jg hati org, hati sendiri terluka

16.. at last smpi gak no 16..penat pk nih...ms kt sekolah dulu ada geng sendiri n kami dgelar charlie angel@kembar 3..sb ke mana2 pegi mst xpenah berenggang..

dh abih dah..xmo tag sapa2 leh x...hehe

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

6 comments:

en_me said...

no 16 - tiga dara pingitan ghitewww.. ehehe

:.Yus.: said...

a'ah...3 dara pingitan..skrg tgl 2 dara pingitan sb sorg lg dh kawen..hehe

wanz said...

yus rasanya banyak lagi benda yg kena tambah dlm list tu...wink..wink..(",)

:.Yus.: said...

hahaha..klu nk letak sume..xckp list tu :p

Afida Anuar said...

wooo..baru bayar utang tag..heee..
mekasih2 ...eheh

:.Yus.: said...

tu la br byr utang..sorry lmbt byr...hehehe