RSS
Container Icon

:.menjahit.:

Salam hujung minggu...

tajuk pasal menjahit kan.ye itulah yang nak cite ni

sebenarnya dalam hati dh lama ada perancangan nak buka restoren sendiri.tapi biasalah modal takde.nak masak pn tak reti.xde skill memasak.apa kaitan masak ngan jahit ni.


actually penah terfikir nak belajar menjahit.bukan apa.skrg ni kemain ssh nak cari tukang jahit.klu ada pun mahalnye ya Ampun.jahit takdela kualiti sgt.bila pakai pn kadang2 tu rasa tak selesa.kalau pandai jahit bolehla jimat sket.

especially time2 nak raya ni.kalau nak tempah kena hantar before puasa lagi.mak aih kemain awal.pastu klu beli yg ready made plak banyak yg tak berkenan.saiz takde la.macam2la ragamnya.maklumla aku ni cerewet sket bab ni.

ni la sebab2 yg membuatkan semangat untuk belajar menjahit makin berkobar2.pastu kalaula in future ada rezeki bolehla jadikan cabang business sementara nak tunggu bisnes restoren tu terlaksana

sapa2 blh ajar saya menjahit x?tak pun sapa2 tau tmpt belajar menjahit yg agak murah blh la bgtau ye.kut2 ada rezeki bt bisnes.jauh betul berangan ye.tp xpe semua benda terjadi start dengan angan-angan dulu.

moga2 berjaya direalisasikan ameen

wassalam...

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

1 comments:

Noli@Ibu Wafa said...

aminnnnnnnnnnnn....sy pon nk jahit bju sndiri gak..tp lgsung tak pndai..hehe