RSS
Container Icon

:.update.:

salam...

setelah sekian lama tak jenguk blog ini.alhamdulillah harini ada sedikit kesempatan utk melakar rasa hati di blog ini.

semenjak dua menjak ni memang sangat sibuk dirumah.nak jenguk blog ni pun tak sempat.cuma kadang2 je on pc.itu pn sebab nk selesaikan keje.abih je kerja terus off pc.kira cm skrg ni terbalik la.kt ofis takde keje kat umah plak yg banyak keje.so far keje kt ofis still pending sebab requirement belum sign off.so test lead cakap takyah bt test case lg.cukup dengan test case estimation je.

keje kt umah plak bertimbun2.takdan nk rehat.blk keje lepas mandi segala bagai terus ngadap bunga telur yg tak sudah2 lg tu.klu blh nk siapkan sebanyak yg mungkin before puasa ni.sebab bl dh puasa nnt mestila nk tumpukan perhatian pada ibadah.so masa tu taknak pk dah hal2 bunga telur ni ha.lepas raya plak nk pk hal hantaran plak.tmbh plak tkt ms tu dh mula bz ngan keje kt ofis.hal2 lain lg yg perlu disettlekan

skrg ni still blh blk awal.biasanya asar je aku dh gerak blk dh.lepas raya nnt tau taula cemana.klu blh blk awal xpela..dibuatnya kn blklmbt,peningla aku nk adjust masa.takpe buat slow2 insyaAllah sempat

btw i wanna congrat my best friend wan for her second baby.she so cute la (bukan wan ye tp anak dia..hehe).alhamdulillah setelah berhempas pulas dan melalui saat2 yg getir akhirnya wan selamat melahirkan seorang baby girl.bukan senang nk beranak ni.betul2 bergadai nyawa tambah2 klu ibu ada complication.alhamdulillah wan selamat.semalam sempat melawat wan kt prince court.hilang segala penat dan masalah bila tengok muka kecil yg comel itu.sebijik cam muka kakak dia.tengok dia teringat sakeenah kecik2 dulu :) cepat sungguh masa berlalu.sakeenah dh ada adik dh skrg.rasa cam baru je lagi sakeenah tu lahir

to my dear best fren take care of urself and ur daughter ye.rehat elok2 2 bulan ni sebab bl blk ofis nnt yus akan buli wan habis habisan.nnt wan kn take over keje yus plak ye.hehe

okla that it for today.

wassalam

p/s:just know test lead ping and minta yus buat part ETL testing.adui dh selesa ngan dashboard kena buat ETL plak.dahla tak reti sangat.terimala seadanya.moga ini satu peluang yg berharga.

p/s/s:wan!!! wish you r here wif me buat ETL sama2..huhu

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

2 comments:

wanz said...

Salam Yus.. Terima kasih 4 taking care of me kt ofis. Moga Allah bls sglnya dgn memudahkn sgl urusan Yus dlm membina masjid nanti Amin. All the best Yus buat ETL..Yus ingat lg kan semua steps... InsyaAllah I'll do fine:-) Nanti wan msk kerja blk bolehlh srhkn semua tugas kt wan huhu

:.Yus.: said...

salam wan...sempat lg bukak blog ye..hehe.insyaAllah moga dipermudahkan segala urusan.amin.

hmm harap2nya igt lg la.tp tkt gak klu terlupa nnt nk refer kt sapa.yus pn xdela reti sgt.wan yg lg terer.

apa2 pn take dear.dont worry psl hal office ye ;)